Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ljuset ger dig ork att leva


Vackra minnen i mitt sinne

Solljus, en strimma av hopp
ger nu styrka åt min värkande kropp

finns där också läkedom för min själ
ja det gör det, vet jag allt för väl...

när naturen visar att hoppet finns
ser jag bakåt, och med kärlek jag minns

de dagar när allt var varmt och lätt
när jag aldrig på livet trodde mig bli mätt

att se dessa bilder tona fram i mitt sinne
gör för stunden livet till ett vackert minne

då är det skönt att se ljuset därutanför
och veta att även om jag är väldigt skör

så får jag ännu en tid med nytt ljus i livet
men detta är inte något jag tar för givet

tacksamheten bor långt inne i min själ
och den ger mig återigen sina starka skäl

att fortsätta kämpa och leva varje dag
och glömma att livets tråd är väldigt svag.










Prosa av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-14 13:32



Bookmark and Share


    Amor Khatib
Tackar för denna fina text. Som solen lyser upp natten, lös du upp min själ med hopp.
2013-04-19

  Angel of love
Ljuset är alltid starkare än mörkret.
Man måste bara våga öppna ögonen och se det!
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP