Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lava, galleri, heta känslor..


Magma

Man kutar fort som fan
så kan det gå:

att man bara bli lite svedd,
men får aldrig stanna upp,

saknar hettan, men avskyr kylan
som fanns på andra sidan gatan

Så nu vänder jag
för att slippa skatan..




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Federico Romano
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-14 19:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra text...gillas
2013-04-15

  SatansSon VIP
det var en coolö dikt. skatan fgillade jag.
2013-04-14

  Tarantaran
Jag kollade på
http//www.myrapname.com
ett rap- namn till dig:
de tyckte du skulle heta

Blunt FR Love

..de döpte dig till det..:)

2013-04-14

  Federico Romano
Ett tappert försök till en rapptext,
har inget rappnamn än.. ;-))
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano