Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatets inverkan på människan


Mörka Tankar

En junta gav mig mörka tankar

Jag skriver ner dom

försöker minnas det vackra

men det är svårt ska du veta




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-15 00:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt ....
2013-04-15

  SatansSon VIP
junta är inte bra.
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano