Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundamentalism! Havet av Giovanni Scala Credo..


Vågen av religiös rasism sköljer över Sverige

Undrar varför människan inte kan

hålla den egna tron för sig själva

eller kamuflera den lite?

Om krig uppstår ur dessa frågor

Så är de fundalisterna som bär svärdet

Eller är dom bara rädda för sin nästa?

Vi vet som femteklassare att alla har inte det rätta svaret

Tillmötesgå, se likheterna öppna er

Eller fortsätt att fly..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-15 00:37



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det är skrämmande!
2013-04-15

    Bellissima
Fundamentalism är otrevligt och många gånger farligt
2013-04-15

  Lars Hedlin
Bra insikter i denna :)
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano