Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker alldeles för sliten man



Det är skönt när obehag släpper
tag och när jag släpper tag

då ringer hon till han som skrivit
korta rader om hennes underbara
jag

och där bor hon in sig ett slag i
två timmar en söndag

där vet hon att om hon kliver rakt
igenom kommer de att följas åt
ett litet slag

de kommer ramla i varandras röster
lite drömskt att aldrig
kommer såra att hon inte får tala
om trosor som ramlat av

hon lyssnar till rösterna av deras
passionerade andetag och han vill
inte sluta de är förförda bortförda

och hon säger det hon måste säga
och även han


Hon vet att hon flyr och att flykt
ibland är ljum




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-15 08:41



Bookmark and Share


  ellanb
den ljumma flykten.
fint
2013-04-18

    ej medlem längre
du berättar detta i ett härligt språk och kloka, sanna iakttagelser, bravo
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP