Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konkava speglar



Hans bröstkorg hävde sig över
likt en sugpropp var jag på
hans överarm

blicken blyg innan fall och han
höll mitt hår i ömhet den som
slår slår hårt och det blir tyst
röda kanter innan valet fnittret
vill du inte se mig du vill men det
blir svårt

Ett märkligt blödande bioland
hemifrån, dagar bryts av liknande
händer ser vi på i en timme hur
de möts lamslås

Och jag tror jag älskar dig sägs
för snabbt av dig

jag som inte träffat dig. Din blick
som vek sig just där,





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-15 09:09



Bookmark and Share


  Akvamarin
En oerhört stark dikt, råstark och väldigt berörande. Utan att jag för den skull begriper detta kärleksmöte som både är ömt och hårt. Kallt och varmt. Berör gör dikten i alla fall, skakar om, och då är den stor på riktigt.
2013-04-16

  Bo Lövhalka
Grattis till placeringen av denna så fina text!
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP