Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor & dikten kan bli komentarerna


Så känns mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-15 14:35



Bookmark and Share


  Magica VIP
Smärta....ett hjärta så utslitet och sönderkramat...
Brrr så obehaglig bild, men mycket bra och berörande förmedlat, man kan verkligen känna känslan!

2013-04-15

    ej medlem längre
Dina ord gör ont och bilden kramar om.
2013-04-15

  Ninananonia VIP
Berör...jag kan se det blöda...
2013-04-15

  agneta pichler
oj..

du fick mig känna..
hur hjärtat snörptes åt..


mellan tårarna
mellan smärtan
sitter änglar
att vakta..
så inget dig
alvarligt händer..



2013-04-15

    Bellissima
Hu, läskigt hemskt...
2013-04-15

  Lars Hedlin
Värme till dig min vän ! ;)
2013-04-15

  Federico Romano
En delad dikt blir det

om hjärtat förmedlar

2013-04-15

  Angel of love
Kramar om <3
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano