Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dumhet


Stolthet

Utan en sedel & oanvänt kreditkort

Tom kyl, tomt huvud säger mig

att stoltheten är dumhet

Som chochie over chochie

En kniv utan skärpa!




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-15 21:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra mycket bra...
2013-04-16

  Tarantaran
Eller som
conflitto spicciarsi,
colpo affrettarsi :)
2013-04-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
http://www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ&feature=player_embedded

2013-04-15

    ej medlem längre
dET ÄR LOSSOS DOCKOR..
2013-04-15

  SatansSon VIP
jag har korv köttbullar och coops fiskpinnar ui skåpen. spenat till fisken och makaroner och mos.
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano