Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beethovens final




ha dig inne i
över under ha dig när vaknar
somnar ha när äter vandrar till
affären planerar min begravning
döper våra barn less trött vill
ge upp


då vill just du jag växer upp

Du håller tömmar hårdare striktare
så min rädsla sträcks blir öm




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-15 19:24



Bookmark and Share


  Akvamarin
Väldigt vacker text. Drastisk, sorgsen, trött, öm. Och som sagt vacker,vacker...
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP