Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxbrygd


Länge hade jag bara en
förvaltning
i tankarna
och jag hade bara ett
sagoslott
i minnet
Nu är jag
på väg att
gå in i
det stora
subjektet
som finns i varje
andetag
och i varje cell
i kroppen
Man tror
att man är ”ren”
att man inte har
någon historia
eller någon bakgrund
men det är fel
Nu vill jag inte missa
hur jag kommer gående runt hörnet
med allas blickar
på mig
Det finns fåglar
i naturen
ibland rör jag mig lika naturligt
som dem
Kassörskan
i livsmedelsbutiken
ser frågande på mig
när jag lägger mina varor
framför henne
vilket föranleder mig att berätta för henne
att jag ämnar tillaga
en häxbrygd




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-15 20:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) Mycket bra
2013-04-16

  Marianne Räf
Superfint! Har du fått någon
samling utgiven på förlag?
Fast, samtidens förlag är
inkompetenta och har inte
näsa för kvalitét! Skulle
inte förvåna mig alls, om
du försökt, men blivit
refuserad. Eller...?
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife