Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn och förb. dikt

 

 

 

 

Måste igenom

detta trånga nu
ta språnget ut

 

översätta mig till historien
bli en del i

den ljugande samtiden

 

fara med lögn
deklamera
förbannad dikt

– den sannaste lögnen
och den jävligt förbannade
dikten

 




Fri vers av petter rost
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-15 21:47



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
den ljugande samtiden

________________+++++
2013-10-27

    ej medlem längre
Jag är svag för ordlekar och ytterligheter- den här är maxad!
Riktigt bra...
2013-05-03

  Densen VIP
Sanna ord!
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost