Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek hoppas jag


Älska Mig

Älska mig, se mig

Ge mig tillbaka, minnet av vår första kyss

Vår första middag improviserades,

Lakanen blev våta av våra kroppar

Tiden spann i tystnaden av våra andetag

Tills allt blev stilla, en porlande bäck

Slingrade sig mot torra marker

I en sprudlande äng av nya blommor




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-16 03:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint.
2013-04-16

    ej medlem längre
Vackra glödande känslor.
2013-04-16

  agneta pichler
så vacker så längtansfull..


2013-04-16

  Angel of love
Väldigt vacker!
2013-04-16

  SatansSon VIP
inte alls så tokig. fin.
2013-04-16

  Ninananonia VIP
Vacker
2013-04-16

  Lars Hedlin
En innerlig längtan som tonar upp.....
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano