Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader jag behövde få ur mig för att få lite perspektiv på en del som händer här och nu i mitt liv ...


När sveket i sig ...

... blir till ett svek
för sådana som dig
Det är då
jag börja känna
att livet ej längre är
eller någonsin mer
kommer att kunna bli
till någonting 
som ens kan liknas
vid en lek för mig ...

Men även om
det är ont om dig
i världen
har konsekvenserna
av dig och dina svek
en synnerligen 
och
svårligen 
oförglömligt skrämmande
tendens att alltför lätt
vida omkring
sprida sig som
en målorienterad 
hypersmittsam epidemi ...

Från vilken 
det tarvas mer tur
än skicklighet
av ditt målobjekt
för att det ska missa
och utan större skadeverkan
svepa förbi ...

- Avser dock att oavsett

vad som än händer och sker
se till att du faller på eget grepp
då jag alltför mycket älskar livet
och heller ej vet hur
jag någonsin skulle kunna låta bli
att mot alla odds se till 
att jag fortsätter att för mina älskade barn
finnas kvar och förbli
ännu en oöverskådlig tid ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-16 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP