Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inre känsla


Det vill jag ha

Glädje...

frid...

kärlek...

det vill jag ha i mitt liv

inget annat synes mig viktigt
för stunden...






Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-16 10:47



Bookmark and Share


  Angel of love
Med det kommer man långt, och ja vem säger nej till det?
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP