Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Placeboliv

Allt det där som jag vill göra
Allt det där som måste ut
Allt det där som tynger ner mig
Allt det där måste ta slut
Allt det där som aldrig händer
Allt det där som aldrig går
Som att lyckan aldrig vänder
Som att ljuset aldrig når

Beslut man ska ta
Så många gränser att dra
Allting känns så absolut
Så många måsten man ska
Så mycket dåligt i bra
Jag har haft fel förut

Allt det där som just har vaknat
Allt det där jag glömt jag haft
Allt det där som jag har saknat
Allt det där som ger mig kraft
Allt det där som jag planerat
Allt det där är gamla spår
Nu tycks allting har stagnerat
Och allt det här är allt jag får.

Visarn tickar torrt
Trots att vistelsen är kort
Kan vi låta livet rinna ut i sanden
Man kanske är likvid
Men man ägnar all sin tid
Åt en säker giv

Ett placeboliv




Fri vers av Avsmak
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-16 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avsmak
Avsmak