Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om jag frågat en norrman

en uppvikt skjortärm omgjord
av en sidenblues med knappar
av guld: en variant av

Hansenssons - Som om




Hon frågar honom ömt om
drömmar ömmar om han har
stått invid en karm och hållit
hårt

Om handen vitnat av det tryck
av muskelkramper

om själars träningsvärk var något
som han känt

Ur frågor kände de ett liv som
kunde delas

för svar slapp eka till en tröttsam
efterrätt


en sån vi gömmer under ansvaret
av blygseln

inunder uniform av godhet av
kokett




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-16 19:29



Bookmark and Share


  hansensson
Sant och visst
Skaldar bäst som skaldar sist.
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP