Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordspråk


Det gamla Ordspråket

Skrattar du
Vill vi veta

Gråter du
Möter vi dig med tystnad




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-16 20:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA den är faktiskt till vis del sann! Bra att du tar upp det ;)
2013-04-17

  SatansSon VIP
jobbbigt med folk som lägger sig i när man skrattar för sig självg.
2013-04-17

  Magica VIP
Alltför sanna ord, väl förmedlat på få rader!
2013-04-17

  agneta pichler
Möjlig sanning..
Men ack så sorglig..

De skulle vart så:

"Skrattar Du - skrattar jag med dig"

"Gråter Du - frågar jag, jag bry mig om..
Kanske ger jag dig en kram.. "
2013-04-16

  agneta pichler
Möjlig sanning..
Men ack så sorglig..

De skulle vart så:

"Skrattar Du - skrattar jag med dig"

"Gråter Du - frågar jag, jag bry mig om..
Kanske ger jag dig en kram.. "
2013-04-16

    ej medlem längre
Jag skrattar bara i drömmarna.
2013-04-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Oj skratta inte, jag gjorde ikväll åt min gubbe som vile lära mig hur fungerar den ny ugn programmering.
Men, han förklarade som en estradör och jag kunde inte behärska mig och bara skrattade som en dåre. Då tappade han lusten och bara dra till kontors rum.

2013-04-16

  Tarantaran
Gråter du, vill vi inte
veta mer, kanske
en annan gång?!
Gråta med de
sörjande, skratta
med de glada..vad
har hänt med de
gamla ordspråken,
har vi glömt dem..?
2013-04-16

    ej medlem längre
Bäst jag skrattar då.
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano