Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Båtresan till frihet


Döds Skeppet

Var ej god

Goda vara ej länge

Sa B Traven när skorven seglade ut




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-17 00:08



Bookmark and Share


  agneta pichler
Mardröms liknande :/

tänk på alla stakars barn
Människor äldre sjuka..

usch
För människo smuggling..


och dem utan skrupler eller samvete
Dem som bara gläds i pengar utan att
Fatta hur mkt lidande som finns bakom..
2013-04-17

  Lars Hedlin
Yes bad peoples get all the nice things in life...
2013-04-17

    ej medlem längre
Det ska till en körl att hålla där..


2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano