Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kramers nummerplåt


Assman

Humor väcker manen

Som när Pekka blev knivhuggen

Har du ont Pekka

Bara när jag skrattar!




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-17 02:45



Bookmark and Share


  agneta pichler
*skrattar* de är vad jag kallar
Svart humor.. :)
2013-04-17

  Lars Hedlin
Yes bra mycket starkt !
2013-04-17

    ej medlem längre
Optimistisk man
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano