Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagligt

Hon gled nedför glatta gatan
där pojkar hällt ut helgens kondomer
avsedda för beundran

Rakt in i ett rostigt staket

På andra sidan världen satt en katt
i faster Brittas Tea

Pionerna reste sina stolta veck i
le petit charmens villaområde
migränens dunk i BMW

Men vem var jag klä världen
hånle


den som i ögonblick kan klä
sig själv

Så tänkte Håkan han med prillan
som satt och sakna barnen så.
Det var så kargt så tomt så öde

när trakterna likt hjärtat drar











Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-17 10:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
drutta omkull i spermabacken...mycket sevärt !
2013-04-18

    ej medlem längre
vilken inledning..o fortsatt resa..kul o tankefull
2013-04-17

  hansensson
Små fina funderingar där i staketet.
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP