Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eva-Britt

Eva- Britt stod längtansfullt och
på sniskan hängde tavlorna i
hennes ateljé ty tisdagen den 4
drog Bosse ifrån stan

det var nu fem år sen på klockslag
som sorgens pensel såg sin dag

Med ungarna i köket och Bosses
nederlag blev drömmarna likt
klister som fastna varje dag

Vi kvinnor vi kan älska vi i brist på
tid på tro

Vår Eva- Britt va utan Karlsson ho
i klistrets damreklam

hon följde sina drömmar ho

när Karlfaan drog från stan




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-17 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja...bra
2013-04-17

  Akvamarin
Märgfullt med schvung om Eva-Britt och alla vi andra som målar sorg och längtan med färger eller ord. En öppning för Eva-Britts drömmar blev det "när Karlfaan drog från stan". Tröst finns att tillgå och penslarna. Kavat text med sopkvast och några droppar liniment raderna.
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP