Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strunt utan burk


Övergångar invärtes likt stråk
och som årstiders olikheter
upplevs det inre som epoker
jag undrar vem jag egentligen
är som byter skepnader så här

Jag tänker på grannen och på
posten jag inte tömde förrän lådan
var överfylld på hur tillvaron såg
Ut vad vi kräver hur den fastnar hur
den lättar ja allt det där

Det är ju inte lätt att känna meningen
på tiden att få hånle lite åt den det
är ju berg och dalar var det inte diagnos
på det?

Var det inte min diagnos

finns ju fler som känner så mycket
att hade vi tillgångar skulle vi nog
sprängt jorden nej det är aldrig enkelt
allt det där och mognaden tar ju bort
de vassaste kanterna av allt det där

Man är som man är. Är det någon
terapiform som motsäger sig i grunden
just det där

Nu smög sig längtan in. Idag ska hon
krypa in under täcket med han den
där det får nog bli imorgon Näsvingen
för stor för röd,
Det blir nog bra löser sig allt det där

I väntan på lönnen suset allt det där
ni vet ju ni är ju människor vi bor ju
framledes och baklänges och vill ju
vara just just här och det är så omöjligt
om vi lever där och inte här så vi gör
vad som helst i väntan på det där

Gör som vi brukar det som för stunden
funkar ja allt det här det där i
avvaktan på

ja på just just det där.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-17 11:56



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

nedan, " du o ja i Katthult" i lilla
Småland, täljandes innan vi blir
utsläppta ur snickaboa,
2013-04-17

  hansensson
Så kan det vara, det där. Trodde bara det var jag som var rädd för att gå bärsärk om tillgångarna fanns - det kanske bara är du och jag?
Lätt och böljande om dessa dagar.

2013-04-17

    ej medlem längre
fin
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP