Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vätska.. Tog Troisi som bild..


Tårar - Lacrime

Varför gråter man, vi minns

Vi önskar, blir svikna, straffas, vi dör

Kärleken tar kraften, skådar hjärtat




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-17 17:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man kan gråta både av glädje och sorg, för sej själv och med någon annan...fin haiku...
2013-04-19

  Magica VIP
Berörande.
2013-04-18

  agneta pichler
man gråter av saknad
ont i hjärtat man har..

man gråter av besvikelse
på livets långa färd..

- vackert skrivet Federico
2013-04-17

  Lars Hedlin
JA de som bryr sig om för mycket blir tyvärr oftast inte tackade..
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano