Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om döden & familj


Min Far - Padre

Min far, jag älskar honom

Vi ses aldrig mera, tror jag

Kärleken är svår tror jag

Saknar honom, han gjorde mig illa

På söndag talar vi igen




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-17 17:18



Bookmark and Share


  Akvamarin
Vilka fantastiska porträtt du tecknar i denna dikt och andra. Få väl valda ord och en stor och gripande text mellan raderna.
2013-04-18

  Magica VIP
smärtsamt och berörande.
2013-04-18

    ej medlem längre
Kärlek kan göra så ont.
2013-04-17

  agneta pichler
gråter med dig..

dem var svin.. på många sätt..

så varför

älskar vi dem ändå..
2013-04-17

    ej medlem längre
stark...
2013-04-17

  Lars Hedlin
Berörs ....
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano