Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden


Alla dör

Min kusin är död, han dog

På FB är det kalas Luciano 60 bast

Vi minns dig, vi är ovana att se det så




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-17 17:47



Bookmark and Share


  flygia
dom lever i våra hjärtan
utan vardagens grus
2013-04-17

  Lars Hedlin
JA livet en återvinning på gott och ont...
2013-04-17

  Federico Romano
Lite är det väl så att dom döda är kvar, vi vänjer oss, kanske..
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano