Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han ville komma ner


Ikaros

Han ville dö

Han ville landa

& bli evig




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-17 18:16



Bookmark and Share


    Phantasos
Mäktig. Rakt.
2013-04-19

  Ninananonia VIP
Berör... gillar toan...
2013-04-17

  Lars Hedlin
JA och i sin tragedi så blev ahn det !
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano