Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Det ligger en hög med kläder på mitt golv
och jag önskade att det var dina.
Men jag fann någon annan som kan bortse från mina brister.

Åtminstone för en stund.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 373 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-17 21:17



Bookmark and Share


  HQ
Ah, smärtsamt vackert!
2013-04-18

    ej medlem längre
Den gillar jag.
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter