Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglalåt


Jag antar att
vackraste fåglalåten
är den vi
inte drömmer
vackraste fåglalåten
finns inom oss
finns
i våra hjärtan
till hands
Jag kan inte planera
Jag kan inte avstå
Vackraste fåglalåten
jag har
all min längtan
förpackad där




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-17 22:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fåglalåt, bra uttryck
2013-04-18

  Lars Hedlin
Själens låt ......Kärlekens låt......
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife