Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej nu...

Ta min hand,

släpp dina sorger,

begrav dina tårar

mot min axel.

 

Det är lugnt nu,

du har rätt att få vila ut,

slappna av.

 

Jag har dig,

jag släpper dig aldrig,

låt mig få ge dig,

det bästa av allt.

 

I promise,

my love,

I promise...




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-18 00:11



Bookmark and Share


  ULJO
kÄRLEK, KÄRLEK
2013-04-19

  Ninananonia VIP
Fint..
2013-04-18

  Nina Camina
tröstande
2013-04-18

  agneta pichler
Vacker..
2013-04-18

    ej medlem längre
väldigt fint..
2013-04-18

    ej medlem längre
Fina ord som bär på tröstens gåva
2013-04-18

  Pärlemor
betryggande fint!
2013-04-18

    ej medlem längre
Fin !
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP