Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strange.. Bild av nunnan innan hon blev det


Rymdbloggare eller nunna

Rymdbloggare & nunnan var ytterligheter

Nunnan älskade mig

Rymdbloggaren får mig att skratta




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-18 07:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) JA många som vandrat den stigen antar jag ........
2013-04-19

  agneta pichler
haha.. nu fick du mig att skratta
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano