Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eld

om eld
hade jag skrivit vackra ord

om kärlekseld om glöd
passion

vackert var det

men ett enda feltryck med handikappshanden
fick cyberspacen att sluka alltet

till osynlighetens rök blev ettotochnollor

tom min skärm

men glöden släcktes ju inte för det
den är alltför stark

så jag började skriva igen med bläck
om elden
passionen
om glädjen inför livet

men nu i min lilla svarta anteckningsbok

och de orden där i den
dom om kärleken
dom blir kvar där efter mig
ända tills de förtärs av själva elden




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-18 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP