Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malena frisk

Hon frågade täckets kant hur
många rullar papper till som
krävdes hur många febriga
dagar till hur mycket kraft som
gått förlorad


Hon åkte på utflykt istoppad Ipren
för solen sken så len

Idag står journalisterna utanför
en port och trycker frågorna
i många långa led

Hon svarade i svaj i solglas
sed att sex tar inte feberns
rike väck att knulla i ett dike må va
skevt men sjukdomar i lönndom
känns så fegt











Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-18 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP