Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påverkans bilder


Så som du torkar invid avigsida
ut lämnad kant fickor skaver
tår inåt

i den bilden upphängd på din vägg
flackar blicken efter dig

ögats kringelkrokar kretsar likt
måsar invid färg i klumpar vad
är där vad växer

fram i bokstav är det jag är det
världar är där tecken små små


jag kan dra ur nyckeln ur bilen
begrava den i mullen


vandra tusentals mil och säkerligen
äta något smakligt passande för
bild


men jag vet munnen söker
längtan sjunger



efter hem. De i mullbärstoner fält
kakelugnars sken




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-18 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oj vad bra. den här ska med i diktsamlingen, lova det!
2013-04-20

  Akvamarin
Så du fogar ord till ord, berikar oss med detta språk som tar andan ur mig. Alltid angeläget det du skriver, alltid nytt blir språket du hanterar. Oj!
2013-04-18

  Gunnar Hilén VIP
En alltför underskattad poet detta...denna...du...syntaxen är exakt ! precis som det omedvetna.
2013-04-18

  Stefan Albrektsson
Ännu en gång den där förunderligt spännande syntaxen och ordvändningar som en dansande fjäril! De två slutstroferna är verkligen storartade!
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP