Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The fine art of being naked

Many here seem
To have the impression
That you\'re only naked
When wearing no clothes

I happen to know

This to be incorrect

Because when you are nude



On the inside



It shows...




Övriga genrer av Lilla Lina
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-02-26 21:19



Bookmark and Share


    vilsenflicka
jag hade en gång så otroligt mycket kläder på mig, men gud , har aldig kännt mig naknare!

fin text, me like :)
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina