Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En riktig Robinson


Ön

Överleva ett liv

Konstarten bemästraras

Ofta blir den egna oförberedelsen fallet

Då statens spårvagn kör över dig

Kniven hugger efter agendan

Mainstream Afgan

En pojke, en man

En människa

Då är Robinson & Fredag borta i pereferin




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-19 01:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra koncist.
2013-04-19

    ej medlem längre
Bra om världens alla delar!
2013-04-19

  Lars Hedlin
Knuffas undan för aristokrtens stil....
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano