Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är


Vi är de brända kullarna,
de slitna metaforerna,
allt vi var emot
när världen var ung.

Vi är kultur i förfall,
social misär
i en hierarkisk dominans
bland andra hierarkier.




Fri vers av andrasidan
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-18 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan