Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knepigheter

försöker
balansera
ett korthus
på däcket
till en Röd Haj
som är påväg
i 100 miles per hour
mellan LA
och Las Vegas
hög på varje
drog som finns
med polisen
i hälarna
och hjärnan
rädslan
besinningen
och det logiska
tänkandet
lämnat bakom
på en bensinmack

det är lite knepigt
om man säger så




Övriga genrer av Lilla Lina
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-02-26 21:41



Bookmark and Share


    Annie Maria
Skönt med fantasin som ger den verkliga känslan! Fast det kanske inte är en fantasi? Ger en vink till den delen av hjärnan som minns alltför många dåliga actionfilmer. Gillar den avslappnade tonen mitt i den dramatik som målas upp.
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina