Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stendöd poesi



Intresse konflikten mellan

liv och död

förvirrar


förfinar

sten på grav med

livs avgörande poesi




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-02-26 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson