Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad hände med kärleken?


När helvetet har fryst till is

När helvetet har fryst till is
är det dags att ta fram värmelampan då?

eller att sätta på hårfönen
och blåsa bort det kalla?

Kanske sätta sig i soffan
med en värmande elektrisk filt
svept om sin kalla kropp

ja kanske det fungerar...

men hur tinar jag mitt hjärta
som blivit isande kallt

av alla de hårda ord jag just
fått höra...

det jag behövde var den varma kramen
ifrån den som just lämnat mig

och vänt mig ryggen
gått sin väg utan ett ord

och lämnat denna iskyla efter sig
min fråga är: Vad hände med

jag älskar dig nu och för alltid?









Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-19 10:33



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Du får en varm kram härifrån och en klen tröst som man egentligen aldrig vill höra. Men det är ju faktiskt så, att tiden sopar bort skiten som står för dörren.

2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP