Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken


Hastigheten är formen
varat ovaraktigt gjuter liv i
under hela dagen.

Gängen gjorde upp under fönstret.
Pojken dog av knivskadorna.

En kall gräsmatta
i väntan på talgoxarna,
en tillförsikt vårens lökar känner,
ett mörker utan paus.

Ingen såg dig ligga där
bland de föreställningar
våren tog med sig.




Fri vers av andrasidan
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-19 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan