Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettioåringen



*

Tulipanknoppen i söderläget
väcker hopp om nya blomster


*

Trettioåringen
var oförstående för
den äldres datorfobi

*

Vid begravningen
- den dödes själ förenade sig
med oss andra.

*

Leendet är den minsta
gemensamma nämnaren

för andlighet





Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-19 15:36



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Fina, speciellt de två sista!!
2013-04-24

    ej medlem längre
Några tänkvärda ord.
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP