Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gråter rika?


Wallstreet

Frågan ställs, idag, igår, imorgon

Aktien föll, kärlekens

Kärleken föll på Wallstreet

Aktier går upp, tårarna faller




Fri vers av Federico Romano
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-19 18:59



Bookmark and Share


  agneta pichler
skriver under..

bra skrivet..
2013-04-20

  Lars Hedlin
JA presis som Wallstreet så gör man insättningar med känslor..bra skaldat!
2013-04-20

  SatansSon VIP
ford orsakade börskraschen -29. läs bilkungen av upton sinclair
.
2013-04-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Andra pengar annat kul. Svensken gör narr av det, gråter inte av fientliga ställen:
Om du vill ha en ledtråd, kan du räkna den mängd koldioxid som avges av levande varelser - kor, får, gräs, växter, skogar och alla bakterier på planeten.
När du gör detta, upptäcker du att det finns en skillnad på 5 %, När man jämför det belopp som frigjordes från biosfären från atmosfären. Ser man att Mars planet har flyttat till jord.


2013-04-19

    ej medlem längre
tänkvärt!
2013-04-19

  © anakreon VIP
Ja, det finns faktiskt rika
som också är människor.
2013-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det måste finnas saker som berör även de rika...
2013-04-19

    ej medlem längre
Rika gråter om de har pengar att förlora.

Människor gråter om de har något att förlora.


2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano