Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse sermoni



Hjärtat bultade
orytmiskt
till färger av
rådnande
kinder

Frågan hängde
ofredad i luften
medan ögonen
flackadnde sökte
mod att stanna
kvar i ögonblicket

Det var helt enkelt uppenbart

Hon ville gifta sig och föda våra barn




Eller så kanske hon bara ville hälsa artigt




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-02-26 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson