Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som av marmor, som av längtan





Du sa
jag ropade ditt namn
när jag sov.

Vi delar ju
samma alkov,
min sydda stjärnhimmel
är densamma som din
och månen genom gardin
belyser oss två.

Din nakenhet
tycks självlysa där.

Jag vaknar ibland
och ser oss två
alldeles nakna,
alldeles bleka
som marmorstatyer i natten.

Mitt hjärta brukar slå
lite hårdare då
som av längtan
innan jag somnar igen.








Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-20 11:47



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Smakfullt sensuellt!
2013-09-03

  Siggesdotter
Så vacker och fint om denna nakna närhet till din älskade!
2013-04-24

    ej medlem längre
Mmmmmmm...som en svalkande bris i sommarhettan.. Alldeles underbar
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP