Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rätten att övervaka


Känn dig övervakad









Om inte förr så är du det nu

Säg cheese..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-20 12:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes it is True!
2013-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Cheese...ja, ingenstans får man va ifred...
2013-04-20

  agneta pichler
klockren.. :)
2013-04-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det får vara för mig Chess med i under läpp och över läpp och där nere, när har man gått så långt att en dåre kan använda kinesiska kastrulen till bomber och blomster watten kana starta ett krig då är det kört.
2013-04-20

  SatansSon VIP
jag är det förr.
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano