Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett familje liv.. Frihet är att ge frihet


Saknaden av Ljud

Saknaden av barnens ljud

Den eviga marmelad mackan

Mannagryns gröten som varje dag förberedes

Små saker som ibland irriterade som saknas idag

Lätt är det att fälla ett träd då rötterna är kapade

Som att så ett frö utan att bevattna det




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-20 18:34



Bookmark and Share


  Ellen N
Gillar denna skarpt. :')
2013-04-21

  Lars Hedlin
JA vet den känslan allt för väl..Värme till dig min vän!
2013-04-21

  Dito VIP
Man vet vad man har,men inte vad man får,saknar vad man hade ,när man inte längre har det,vill man ha det man inte har
2013-04-20

  Ninananonia VIP
Tunga rader.. berör..
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano