Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppen vilar och själen flyr






ibland
har jag bara behov
av stillhet

så att själen
kan hinna
hem




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-20 18:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här lilla, stora dikten landar så rätt! Fint skaldat!
2013-04-22

  anits VIP
så fint och tänkvärt skaldat
kloka rader
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel