Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur en kvinna åldras


Häxan

Gå till historien som ragatan

Eller visas som en vacker dam

Som har ett förflutet som häxa




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-20 18:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra mycket bra!
2013-04-21

  agneta pichler
hm..

inte alla damer
är häxor..


2013-04-20

    ej medlem längre
no no, that's Keith Richards.
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano