Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan höghusen



Mellan höghusen

ekar vårfåglarnas

aftonsånger


Klockan är tjugo noll noll

och skymningen lever än




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-20 20:32



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ja, sådär var det igår - och blir troligtvis så idag igen. Vårigt, sprittande, kvittrande, slingrande vårsångsfåglar i varenda träd. Mycket vackert Fredrik!
2013-04-21

    ej medlem längre
Det är vår i staden...och dina ord ger oss känslan..
2013-04-20

    ej medlem längre
Vackra ord.
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP