Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillblivelse

 

Ur Intets hemlighet
ska något vakna

ta form

måhända
bli en ton

en doft

tanke

kanske
blå


Intet skälver

uppfylld av Alltet


Konserten
ska nu åter spelas


inväntar

dirigenten



© Chawa 2013

 

Eget foto - © "Fågelungar 2012"

 

 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 610 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-20 23:37



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Underbart foto!

Jaa ... visst är det fantastiskt ... Livets under o hemlighet ... framsprungna ur Intet ...! o uppfyllda av Alltet ...
O dirigenten har redan satt igång Livets orkester ...
Härligt ...!
2013-05-29

  Eva Helene VIP
Med ödmjuk förundran kan vi se hur allt vaknar till liv och tar form. Och du skapar och formar i ord och bild ett så vackert uttryck för detta. Sparar.
2013-04-29

  agneta pichler
så vackert du beskriver våren
pånyttfödelsen..
2013-04-26

  Ljusletaren
Mycket bra komponerat med vältänkta ord.
Ljuvliga ord/kram
2013-04-23

  ULJO
Fin text
2013-04-22

    ej medlem längre
Mäktigt (och kunningt!) om födelsen av ... allt!
2013-04-22

  Siggesdotter
Så fulländat! Och ja, visst suktar man efter mer för detta är poesi av högsta dignitet! Nu inväntar vi dirigenten men applåderar alla redan :-) Bokmärker!
2013-04-21

  Tino
En mkt välslipad text
Nina´s kommentar säger allt.

"Konserten
ska nu åter spelas


inväntar

dirigenten"

oxå välslipade rader!

Handklappning, och bilden wow!

2013-04-21

  Bibbi VIP
Så oändligt fint beskrivet.
2013-04-21

  Nina.H
"Intet skälver, uppfylld av Alltet"
är verkligen talande!! Den känslan
den raden förmedlar är som balsam
runt en poets själ. Så vackert att
hjärtat suktar efter mer..
2013-04-21

    ej medlem längre
Chawisk vårsymfoni
med visklanger
och livsförundran
2013-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert om livets cirkel...
2013-04-21

  Lars Hedlin
Verkligen fint och full av livskraft!
2013-04-21

  Stefan Albrektsson
Ljuvligt livsbejakande! Jag tycker mycket om att något skall vakna och ta form, "måhända / bli ... kanske blå".
2013-04-21

    ej medlem längre
bara så fint med massor av förväntan och värme..
2013-04-21

    ej medlem längre
ooohh, vilken underbar bild !!!! o bra text..!!
2013-04-21

    ej medlem längre
Ord som känns stora och med känslor av ödmjukhet.
2013-04-21

  aol
ur någo timar livet, vackert skaldat vännen,
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP